Gå till nästa tabell
14. Producentprisindex för livsmedelsindustrin (PPI-J)
1995-2000 (1995=100)
14. Price Index for the Food Industry, food from price regulated agricultural
products 1990-1995 (1990=100)
|
Vägningstal 19981
|
1995
|
1996
|
1997
|
1998
|
1999
|
|
|
|
|
|
|
|
Mjöl,
gryn och hårt bröd
|
11,1
|
100,0
|
93,3
|
93,4
|
93,8
|
96,2
|
Mjukt
bröd
|
14,9
|
100,0
|
105,3
|
104,9
|
101,0
|
107,4
|
|
|
|
|
|
|
|
Potatis
och potatismospulver
|
2,1
|
100,0
|
78,8
|
64,9
|
76,2
|
107,7
|
Strösocker
|
1,2
|
100,0
|
93,2
|
92,5
|
93,3
|
95,4
|
Margarin
|
4,4
|
100,0
|
103,3
|
105,3
|
107,8
|
110,0
|
Vegetabilier
|
33,7
|
100,0
|
96,9
|
95,4
|
95,9
|
102,1
|
|
|
|
|
|
|
|
Mjölk
|
11,5
|
100,0
|
103,7
|
105,2
|
107,1
|
109,1
|
Grädde
|
3,1
|
100,0
|
102,3
|
104,9
|
105,0
|
105,2
|
Smör
|
0,5
|
100,0
|
109,4
|
113,7
|
113,9
|
117,2
|
Ost
|
9,2
|
100,0
|
107,5
|
106,8
|
105,7
|
107,0
|
Glass
|
5,2
|
100,0
|
97,2
|
107,0
|
99,7
|
101,3
|
S:a
mejeriprodukter
|
29,6
|
100,0
|
102,4
|
105,0
|
104,1
|
105,6
|
|
|
|
|
|
|
|
Ägg
|
2,3
|
100,0
|
93,0
|
97,8
|
94,6
|
86,4
|
|
|
|
|
|
|
|
Nötkött
|
5,8
|
100,0
|
94,4
|
99,5
|
100,7
|
106,4
|
Griskött
|
7,4
|
100,0
|
96,7
|
100,3
|
97,5
|
95,5
|
Djupfryst
gödkyckling
|
1,9
|
100,0
|
100,4
|
98,2
|
94,8
|
90,8
|
Annat
kött
|
1,4
|
100,0
|
99,9
|
97,7
|
102,1
|
104,8
|
S:a kött
|
16,4
|
100,0
|
96,1
|
101,2
|
98,8
|
99,0
|
|
|
|
|
|
|
|
Charkuterivaror
och köttkonserver
|
18,0
|
100,0
|
99,4
|
103,4
|
99,9
|
99,7
|
|
|
|
|
|
|
|
S:a
kött, charkuterivaror och köttkonserver
|
34,4
|
100,0
|
97,9
|
102,3
|
99,5
|
99,5
|
|
|
|
|
|
|
|
Animalier
|
66,3
|
100,0
|
99,9
|
104,2
|
101,4
|
101,8
|
|
|
|
|
|
|
|
Totalt
|
100,0
|
100,0
|
98,9
|
100,0
|
99,4
|
102,0
|
Under perioden 1995-2000
ändrades vägningstalen i januari varje år.
|