![]() |
![]() | |
Animalieproduktion | JO 48 SM 1703 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4. Slakt
av fjäderfä vid slakteri 4.
Slaughterings of poultry at slaughter houses
![]() Anm.: Från och med
2015 ingår ej kasserade höns och kalkoner. Anm.: Kategorin Kalkon är summan av olika klasser av
kalkon med olika slaktvikter. Förhållandet mellan antalet slaktade djur och
kvantiteten kan därför variera från år till år. Note: Turkeys
consist of multiple kinds of turkeys, with different carcass weights. Therefore
the relation between the Anm.:
Värdena avser slakt av husdjur för humankonsumtion vid slakterier och
inkluderar ej djur som slaktas för andra Note: Values refer to the slaughter of animals for
human consumption at slaughterhouses and do not include animals that are
slaughtered for other purposes, discarded or slaughtered at other locations. Källa:
Livsmedelsverket. Source: National Food Administration. |