![]() |
![]() | |
Animalieproduktion | JO 48 SM 1712 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4. Slakt
av fjäderfä vid slakteri 4.
Slaughterings of poultry at slaughter houses
![]() Anm.: Från och med 2015 ingår ej kasserade höns och kalkoner.
Anm.:
Kategorin Kalkon är summan av olika klasser av kalkon med olika slaktvikter.
Förhållandet mellan antalet slaktade djur och kvantiteten kan därför variera
från år till år. Note: Turkeys consist of
multiple kinds of turkeys, with different carcass weights. Therefore the
relation between the number of heads and the quantity may vary between years. Anm.: Värdena avser slakt av husdjur
för humankonsumtion vid slakterier och inkluderar ej djur som slaktas för andra
Note: Values refer to the slaughter of animals for
human consumption at slaughterhouses and do not include animals that are
slaughtered for other purposes, discarded or slaughtered at other locations. Källa: Livsmedelsverket. Source: National Food
Administration. |