Diagram
1. Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
2. Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person och år
3. Direkt- och totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person
och år
4. Totalkonsumtion av kött, kg per person och år
5. Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter, kg per person och år
6. Direktkonsumtion av mjölk, liter per person och år
7. Direktkonsumtion av syrade produkter, liter per person och år
8. Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter och kg per person
och år
9. Totalkonsumtion av matfett, kg per person och år
10. Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
11. Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg
per person och år
12. Totalkonsumtion av köksväxter, frukt och bär, kg per person
och år
13. Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per
person och år
14. Fördelning av totalkonsumtion av socker, kg per person och
år
15. Direktkonsumtion av kaffe och te, kg per person och år
16. Direktkonsumtion av glass samt choklad- och konfektyrvaror,
liter respektive kg per person och år
17. Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt
mineralvatten, liter per person och år
18. Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per
person och år
19. Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln åren 1980, 1990, 2000, 2010 och 2015, procent
1. Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
1.
Direct consumption of flour, bread and cereals, kg per capita and year

2. Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per
person och år
2.
Total consumption of flour and hulled grains, kg per person and year

3. Direkt- och totalkonsumtion av mjöl och
gryn, kg per person och år
3.
Direct and total consumption of flour and hulled grains, kg per capita and year

4. Totalkonsumtion av kött, kg per person
och år
4.
Total consumption of meat, kg per capita and year

5. Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter,
kg per person och år
5.
Direct consumption of some fish products, kg per capita and year

6. Direktkonsumtion av mjölk, liter per
person och år
6.
Direct consumption of milk, liters per capita and year

7. Direktkonsumtion av syrade produkter,
liter per person och år
7.
Direct consumption of fermented milk, liters per capita and year

8. Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter
och kg per person och år
8.
Total consumption of milk products, liters and kg per capita and year

9. Totalkonsumtion av matfett, kg per person
och år
9. Total consumption
of edible fats, kg per capita and year
10. Direktkonsumtion av frukt, kg per
person och år
10.
Direct consumption of fruit, kg per capita and year

11. Direktkonsumtion av rotfrukter och
färska köksväxter, kg per person och år
11.
Direct consumption of root vegetables and fresh vegetables, kg per capita and
year

12. Totalkonsumtion av köksväxter, frukt
och bär, kg per person och år
12.
Direct consumption of vegetables, fruit and berries kg per capita and year

13. Direkt- och totalkonsumtion av socker
och sirap, kg per person och år
13.
Direct and total consumption of sugar and suryp, kg per capita and year

14. Fördelning av totalkonsumtion av
socker, kg per person och år
14.
Division of the total consumption of sugar, kg per capita and year

15. Direktkonsumtion av kaffe och te, kg
per person och år
15.
Direct consumption of coffee and tea, kg per capita and year

16. Direktkonsumtion av glass samt choklad-
och konfektyrvaror, liter respektive kg per person och år
16.
Direct consumption of ice cream, chocolate and confectionery, kg and liters per
capita and year

17. Direktkonsumtion av malt- och
läskedrycker samt mineralvatten, liter per person och år
17.
Direct consumption of beer, soft drinks and mineral water, liters per capita
and year

18. Direktkonsumtion av starköl, vin och
sprit, liter per person och år
18.
Direct consumption of beer, wine and spirits, liters per capita and year

19. Olika varugruppers bidrag till energitillförseln
åren 1980, 1990, 2000, 2010 och 2015, procent
19.
Different foodstuffs’ contribution to the supply of energy 1980, 1990, 2000,
2010 and 2015, percent
