Gå till nästa tabell
14. Fettillförsel 1960-2004, g per person och dag
14.
Supply of fat 1960-2004, g per head and day
|
|
|
|
1960
|
1970
|
1980
|
1990
|
2000
|
2002
|
2003
|
2004
prel.
|
2004
prel.
|
Bröd och spannmålsprodukter
|
11
|
10
|
12
|
14
|
15
|
18
|
16
|
17
|
14
|
Kött och
köttvaror
|
25
|
25
|
23
|
21
|
24
|
27
|
26
|
27
|
23
|
Fisk, kräft- och
blötdjur 1
|
2
|
3
|
3
|
3
|
3
|
3
|
3
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mjölk
|
14
|
12
|
11
|
8
|
7
|
7
|
7
|
7
|
6
|
Grädde och
mjölkpulver
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
7
|
7
|
7
|
6
|
Ost
|
5
|
6
|
10
|
11
|
11
|
11
|
11
|
11
|
9
|
Ägg
|
3
|
3
|
3
|
3
|
3
|
2
|
2
|
3
|
2
|
Matfett 2
|
49
|
46
|
47
|
37
|
32
|
26
|
27
|
26
|
21
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Köksväxter
|
3
|
2
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
Frukt och bär
|
|
|
1
|
2
|
2
|
2
|
2
|
2
|
2
|
Potatis och
potatisprodukter
|
0
|
1
|
1
|
2
|
3
|
3
|
3
|
3
|
3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Socker och sirap
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
Andra livsmedel 3
|
4
|
6
|
8
|
10
|
12
|
14
|
13
|
13
|
11
|
Malt- och läskedrycker
4
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Totalt
livsmedel
|
119
|
119
|
126
|
121
|
120
|
122
|
120
|
120
|
100
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alkoholhaltiga
drycker
|
..
|
..
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Totalt
|
..
|
..
|
126
|
121
|
120
|
122
|
120
|
120
|
100
|