Diagram
Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person och år
Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som innehåll i förädlade
produkter, kg per person och år
Totalkonsumtion av kött, kg per person och år
Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter, kg per person och år
Direktkonsumtion av mjölk, liter per person och år
Direktkonsumtion av syrade produkter, liter per person och år
Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter resp. kg per person och
år
Totalkonsumtion av matfett, kg per person och år
10.Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
11.Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg per
person och år
12.Totalkonsumtion av köksväxter, frukt och bär, kg per person
och år
13.Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per
person och år
14.Fördelning av totalkonsumtionen av socker, kg per person och
år
15.Direktkonsumtion av kaffe, kg per person och år
16.Direktkonsumtion av glass samt choklad- och konfektyrvaror,
liter resp. kg per person och år
17.Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt
mineralvatten, liter per person och år
18.Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per person
och år
19.Procentuell fördelning av energitillförseln på protein,
fett, kolhydrater och alkohol åren 1980, 1990, 2000 och 2005
20.Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln åren 1980, 1990, 2000 och 2005, procent
1.
Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
1. Direct consumption of flour, bread
and cereals, kg per head and year

2.
Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person
och år
2. Total consumption of flour and
grain, kg per head and year

3.
Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som innehåll
i förädlade produkter, kg per person och år
3. Flour and grain, direct consumed and
being part of processed products, kg per head and year

4.
Totalkonsumtion av kött, kg per person och år
4. Total consumption of meat, kg per
head and year

5.
Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter, kg per
person och år
5. Direct consumption of some fish
products, kg per head and year

6.
Direktkonsumtion av mjölk, liter per person och
år
6. Direct consumption of milk, litre
per head and year

7.
Direktkonsumtion av
syrade produkter, liter per person och år
7. Direct consumption of fermented
milk, litre per head and year

8.
Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter resp.
kg per person och år
8. Total consumption of milk products,
litre and kilo respectively per head and year

9.
Totalkonsumtion av matfett, kg per person och år
9. Total consumption of edible fats, kg
per head and year

10.Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
10. Direct consumption of fruit, kg per
head and year

11.Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg per
person och år
11. Direct consumption of root vegetables and fresh vegetables, kg per head
and year

12.Totalkonsumtion
av köksväxter, frukt och bär, kg per person och år
12. Total consumption of vegetables, fruit and berries, kg per head and year

13.Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per person och
år
13. Total and direct consumption of
sugar and treacle, kg per head and year

14.Fördelning av totalkonsumtionen av socker, kg per person och år
14. Division of the total consumption of
sugar, kg per head and year

15.Direktkonsumtion
av kaffe, kg per person och år
15. Direct consumption of coffee, kg per
head and year

16.Direktkonsumtion av glass samt choklad- och konfektyrvaror, liter
resp. kg per person och år
16. Direct consumption of ice cream,
chocolate and confectionery, kg and litre respectively per head and year

17.Direktkonsumtion
av malt- och läskedrycker samt mineralvatten, liter per person och år
17. Direct consumption of beer, soft
drinks and mineral waters, litre per head and year

18.Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per person och
år
18. Direct consumption of beer, wine and
spirits, litre per head and year

19.Procentuell fördelning av energitillförseln på protein, fett,
kolhydrater och alkohol åren 1980, 1990, 2000 och 2005
19. Percentage supply of energy in
protein, fat, carbohydrates and alcohol 1980, 1990, 2000 and 2005

20.Olika varugruppers bidrag till energitillförseln åren 1980, 1990,
2000 och 2005, procent
20. Different foodstuffs contribution to
the supply of energy 1980, 1990, 2000 and 2005, per cent
