STATISTIK FRÅN |
JORDBRUKSVERKET | |||
Statistikrapport 2007:2, korrigerad version 2007-07-13 | |||
Konsumtionen av livsmedel och dess näringsinnehåll |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2a. Kött och köttvaror, miljoner kg 2a.
Meat and meat products,
million kg
1 Uppgifterna
avser vara med ben 2
Fr.o.m. 2000 används annat underlag än tidigare, varför jämförelse med tidigare
år bör göras med försiktighet. 3
Fr.o.m. 1995 redovisas Kalv- och Nötkött tillsammans. 4
Fr.o.m. 1996 används annat underlag än tidigare, varför jämförelse med tidigare
år bör göras med försiktighet. 5 Inkl.
köttinnehållet i viss (t.o.m. 1975 all) färdiglagad mat. 6
Uppgifterna fr.o.m. 1980 är inte helt jämförbara med dem som redovisats
tidigare år. 7 Fryst
kött ingår 1960 samt fr.o.m. 1988 i respektive köttslag. 8
Fr.o.m. 1986 ingår fryst renkött. 9 Inkl.
vissa kvantiteter fryst kött. |