STATISTIK FRÅN |
JORDBRUKSVERKET | |||
Statistikrapport 2008:1 | |||
Konsumtionen av livsmedel och dess näringsinnehåll |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2b. Kött och köttvaror, kg per person och år 2b. Meat and meat products, kg per head and year
1 Uppgifterna avser
vara med ben 2 Fr.o.m. år 2000
används annat underlag än tidigare, varför jämförelse med tidigare år bör göras
med försiktighet. 3 Fr.o.m. år 1995
redovisas Kalv- och Nötkött tillsammans. 4 Fr.o.m. år 1996
används annat underlag än tidigare, varför jämförelse med tidigare år bör göras
med försiktighet. 5 Inkl. köttinnehållet
i viss (t.o.m. 1975 all) färdiglagad mat. 6 Uppgifterna fr.o.m.
år 1980 är inte helt jämförbara med dem som redovisats tidigare år. 7 Fryst kött ingår år
1960 samt fr.o.m.år 1988 i respektive
köttslag. 8 Fr.o.m.år 1986 ingår fryst renkött. 9 Inkl. vissa
kvantiteter fryst kött. 10 Uppgifterna baseras
på ett bristfälligt material och är därför osäkra. |