Diagram
1. Direktkonsumtion av mjöl,
bröd och spannmålsprodukter, kg per person och år
2. Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person och år
3. Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som innehåll i förädlade
produkter, kg per person och år
4. Totalkonsumtion av kött, kg per person och år
5. Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter, kg per person och år
6. Direktkonsumtion av mjölk, liter per person och år
7. Direktkonsumtion av syrade produkter, liter per person och år
8. Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter resp. kg per person
och år
9. Totalkonsumtion av matfett, kg per person och år
10. Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
11. Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg
per person och år
12. Totalkonsumtion av köksväxter, frukt och bär, kg per person
och år
13. Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per
person och år
14. Fördelning av totalkonsumtionen av socker, kg per person
och år
15. Direktkonsumtion av kaffe och te, kg per person och år
16. Direktkonsumtion av glass samt choklad- och konfektyrvaror,
liter resp. kg per person och år
17.
Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt mineralvatten, liter per person
och år
18. Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per
person och år
19. Procentuell fördelning av energitillförseln på protein,
fett, kolhydrater och alkohol åren 1980, 1990, 2000 och 2008
20. Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln åren 1980, 1990, 2000 och 2008, procent
1. Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
1. Direct consumption of flour, bread and
cereals, kg per head and year

2. Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per
person och år
2. Total consumption of flour and grain, kg per
head and year

3. Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som
innehåll i förädlade produkter, kg per person och år
3.
Flour and grain, direct consumed and being part of processed products, kg per
head and year

4. Totalkonsumtion av kött, kg per person
och år
4. Total consumption of meat, kg per head and
year

5. Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter,
kg per person och år
5. Direct consumption of some fish products, kg
per head and year

6. Direktkonsumtion av mjölk, liter per
person och år
6.
Direct
consumption of milk, litre per head and year

7. Direktkonsumtion
av syrade produkter, liter per person och år
7.
Direct
consumption of fermented milk, litre per head and year

8. Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter
resp. kg per person och år
8.
Total
consumption of milk products, litre and kilo respectively per head and year

9. Totalkonsumtion av matfett, kg per person
och år
9.
Total
consumption of edible fats, kg per head and year

10. Direktkonsumtion av frukt, kg per
person och år
10.
Direct
consumption of fruit, kg per head and year

11. Direktkonsumtion
av rotfrukter och färska köksväxter, kg per person och år
11.
Direct
consumption of root vegetables and fresh vegetables, kg per head and year

12. Totalkonsumtion av köksväxter, frukt
och bär, kg per person och år
12.
Total
consumption of vegetables, fruit and berries, kg per head and year

13. Direkt- och totalkonsumtion av socker
och sirap, kg per person och år
13.Total
and direct consumption of sugar and treacle, kg per head and year

14. Fördelning av totalkonsumtionen av
socker, kg per person och år
14.
Division
of the total consumption of sugar, kg per head and year

15. Direktkonsumtion av kaffe och te, kg
per person och år
15.
Direct
consumption of coffee and tea, kg per head and year

16. Direktkonsumtion av glass samt choklad-
och konfektyrvaror, liter resp. kg per person och år
16.
Direct
consumption of ice cream, chocolate and confectionery, kg and litre
respectively per head and year

17.
Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt mineralvatten, liter per person
och år
17.
Direct
consumption of beer, soft drinks and mineral waters, litre per head and year

18. Direktkonsumtion av starköl, vin och
sprit, liter per person och år
18.
Direct
consumption of beer, wine and spirits, litre per head and year

19. Procentuell fördelning av
energitillförseln på protein, fett, kolhydrater och alkohol åren 1980, 1990,
2000 och 2008
19.Percentage
supply of energy in protein, fat, carbohydrates and alcohol 1980, 1990, 2000
and 2008

20. Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln åren 1980, 1990, 2000 och 2008, procent
20.Different
foodstuffs contribution to the supply of energy 1980, 1990, 2000 and 2008, per
cent
