STATISTIK FRÅN |
JORDBRUKSVERKET | |||
Statistikrapport 2010:3 | |||
Konsumtionen av livsmedel och dess näringsinnehåll |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2b. Kött och köttvaror, kg per person och år 2b.
Meat and meat products, kg per head and year
1 Uppgifterna avser vara med ben 2 Fr.o.m. år 2000 används annat underlag än tidigare,
varför jämförelse med tidigare år bör göras med försiktighet. 3 Fr.o.m. år 1995 redovisas Kalv- och Nötkött
tillsammans. 4 Fr.o.m. år 1996 används annat underlag än tidigare,
varför jämförelse med tidigare år bör göras med försiktighet. 5 Inkl. köttinnehållet i viss (t.o.m. 1975 all)
färdiglagad mat. 6 Uppgifterna fr.o.m. år 1980 är inte helt jämförbara
med dem som redovisats tidigare år. 7 Fryst kött ingår år 1960 samt fr.o.m. år 1988 i
respektive köttslag. 8 Fr.o.m. år 1986 ingår fryst renkött. 9 Inkl. vissa kvantiteter fryst kött. 10 Uppgifterna baseras på ett bristfälligt material och
är därför osäkra. 11 Fr.o.m. år 2005 ingår inte kasserade
slaktkycklingar. |