Gå till nästa tabell
21. Tillförsel av kostfibrer 1980–2010
21. Supply of fibre 1980–2010
|
|
|
|
1980
|
1985
|
1990
|
2000
|
2008
|
2009
|
2010
prel.
|
2010
prel.
|
Bröd och spannmålsprodukter
|
11
|
11
|
11
|
11
|
12
|
12
|
12
|
46
|
Kött och
köttvaror
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
1
|
Fisk, kräft- och
blötdjur1
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mjölk
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
Grädde och
mjölkpulver
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
Ost
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
Ägg
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
Matfett2
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Köksväxter
|
2
|
3
|
3
|
4
|
4
|
4
|
4
|
15
|
Frukt och bär
|
3
|
3
|
3
|
3
|
4
|
4
|
4
|
15
|
Potatis och
potatisprodukter
|
3
|
3
|
3
|
3
|
4
|
4
|
4
|
15
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Socker och sirap
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
Andra livsmedel3
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
6
|
Malt- och läskedrycker
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Totalt
livsmedel
|
19
|
21
|
21
|
22
|
26
|
26
|
26
|
100
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alkoholhaltiga
drycker
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Totalt
|
19
|
21
|
21
|
22
|
26
|
26
|
26
|
100
|
1. Inkl. konserver och andra beredningar.
2. Smör, Bregott och övrigt matfett.
3. Kaffe, te, kakaopulver, honung, choklad- och
konfektyrvaror, vissa såser och glass.