Diagram
1.Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
2.Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person och år
3.Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som innehåll i
förädlade produkter
4.Totalkonsumtion av kött, kg per person och år
5.Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter, kg per person och
år
6.Direktkonsumtion av mjölk, liter per person och år
7.Direktkonsumtion av syrade produkter, liter per person och
år
8.Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter resp. kg per
person och år
9.Totalkonsumtion av matfett, kg per person och år
10.Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
11.Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg
per person och år
12.Totalkonsumtion av köksväxter, frukt och bär, kg per
person och år
13.Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per
person och år
14.Fördelning av totalkonsumtionen av socker, kg per person
och år
15.Direktkonsumtion av kaffe, kg per person och år
16.Direktkonsumtion av glass samt choklad- och
konfektyrvaror, liter resp. kg per person och år
17.Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt
mineralvatten, liter per person och år
18.Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per
person och år
19.Procentuell fördelning av energitillförseln på protein,
fett, kolhydrater och alkohol 2003
20.Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln 1980, 1990 och 2003, procent
1. Direktkonsumtion
av mjöl, bröd och spannmålsprodukter, kg per person och år
1. Direct
consumption of flour, bread and cereals, kg per head and year

2. Totalkonsumtion
av mjöl och gryn, kg per person och år
2. Total
consumption of flour and grain, kg per head and year

3. Mjöl
och gryn, direktkonsumerat och som innehåll i förädlade produkter
3. Flour
and grain, direct consumed and being part of processed products

4. Totalkonsumtion
av kött, kg per person och år
4. Total
consumption of meat, kg per head and year

5. Direktkonsumtion
av vissa fiskprodukter, kg per person och år
5. Direct
consumption of some fish products, kg per head and year

6. Direktkonsumtion
av mjölk, liter per person och år
6. Direct
consumption of milk, litre per head and year

7. Direktkonsumtion
av syrade produkter, liter per person och år
7. Direct
consumption of fermented milk, litre per head and year

8. Totalkonsumtion
av mjölkprodukter, liter resp. kg per person och år
8. Total
consumption of milk products, litre and kilo respectively per head and year

9. Totalkonsumtion
av matfett, kg per person och år
9. Total
consumption of edible fats, kg per head and year

10.Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
10. Direct
consumption of fruit, kg per head and year

11.Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg per
person och år
11. Direct
consumption of root vegetables and fresh vegetables, kg per head and year

12.Totalkonsumtion
av köksväxter, frukt och bär, kg per person och år
12. Total
consumption of vegetables, fruit and berries, kg per head and year

13.Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per person
och år
13. Total and
direct consumption of sugar and treacle, kg per head and year

14.Fördelning av totalkonsumtionen av socker, kg per person och
år
14. Division of
the total consumption of sugar, kg per head and year

15.Direktkonsumtion
av kaffe, kg per person och år
15. Direct
consumption of coffee, kg per head and year

16.Direktkonsumtion av glass samt choklad- och konfektyrvaror,
liter resp. kg per person och år
16. Direct
consumption of ice cream, chocolate and confectionery, kg and litre
respectively per head and year

17.Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt mineralvatten,
liter per person och år
17. Direct
consumption of beer, soft drinks and mineral waters, litre per head and
year

18.Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per person
och år
18. Direct
consumption of beer, wine and spirits, litre per head and year

19.Procentuell fördelning av energitillförseln på protein, fett,
kolhydrater och alkohol 2003
19. Percentage
supply of energy in protein, fat, carbohydrates and alcohol 2003

20.Olika varugruppers bidrag till energitillförseln 1980, 1990
och 2003, procent
20. Different
foodstuffs contribution to the supply of energy 1980, 1990 and 2003, per
cent

|