STATISTIK FRÅN |
JORDBRUKSVERKET | |||
Statistikrapport 2005:4 | |||
Konsumtionen av livsmedel och dess näringsinnehåll |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2a. Kött och köttvaror, miljoner kg 2a.
Meat and meat products, million kg
1 Uppgifterna avser vara med ben 2 Fr.o.m. 2000 används annat underlag än tidigare, varför jämförelse med tidigare år bör göras med försiktighet. 3 Fr.o.m. 1995 redovisas Kalv- och Nötkött tillsammans. 4 Fr.o.m. 1996 används annat underlag än tidigare, varför jämförelse med tidigare år bör göras med försiktighet. 5 Inkl. köttinnehållet i viss (t.o.m. 1975 all) färdiglagad mat. 6 Uppgifterna fr.o.m. 1980 är inte helt jämförbara med dem som redovisats tidigare år. 7 Fryst kött ingår 1960 samt fr.o.m. 1988 i respektive köttslag. 8 Fr.o.m. 1986 ingår fryst renkött. 9 Inkl. vissa kvantiteter fryst kött. 10 Uppgifterna baseras på ett bristfälligt material och är därför osäkra. |