Gå till nästa tabell
15. Producentprisindex för livsmedelsindustrin (PPI-J)
2000-2003 (2000=100)
15. Price Index for the Food Industry, food from price regulated agricultural
products 1990-1995 (1990=100)
|
Vägningstal 20031
|
2000
|
2001
|
2002
|
2003
|
|
|
|
|
|
|
Mjöl, gryn och hårt bröd
|
13,0
|
100,0
|
102,6
|
108,7
|
109,1
|
Mjukt
bröd
|
15,6
|
100,0
|
100,4
|
103,1
|
106,4
|
Matpotatis
|
1,4
|
100,0
|
149,6
|
152,4
|
157,2
|
Socker
|
S
|
100,0
|
103,8
|
S
|
S
|
Margarin
|
S
|
100,0
|
98,3
|
S
|
S
|
Vegetabilier
|
35,6
|
100,0
|
104,5
|
109,5
|
111,9
|
|
|
|
|
|
|
Mjölk
|
14,8
|
100,0
|
102,0
|
106,6
|
111,7
|
Grädde
|
S
|
100,0
|
100,4
|
S
|
S
|
Smör
|
0,9
|
100,0
|
100,3
|
S
|
106,9
|
Ost
|
S
|
100,0
|
101,8
|
S
|
S
|
Glass
|
S
|
100,0
|
100,9
|
S
|
S
|
Mejeriprodukter
|
31,9
|
100,0
|
101,7
|
106,4
|
110,1
|
|
|
|
|
|
|
Ägg
|
1,6
|
100,0
|
111,1
|
117,7
|
127,4
|
|
|
|
|
|
|
Nötkött
|
4,0
|
100,0
|
106,1
|
107,1
|
108,4
|
Griskött
|
4,9
|
100,0
|
115,1
|
107,1
|
99,8
|
Fjäderfäkött
|
2,8
|
100,0
|
102,0
|
S
|
98,3
|
Annat kött
|
S
|
100,0
|
105,7
|
S
|
S
|
Kött
|
12,9
|
100,0
|
108,5
|
107,1
|
103,3
|
|
|
|
|
|
|
Charkuterivaror och köttkonserver
|
18,1
|
100,0
|
107,8
|
111,3
|
108,8
|
|
|
|
|
|
|
Kött,
charkuterivaror och köttkonserver
|
31,0
|
100,0
|
108,1
|
109,5
|
106,6
|
|
|
|
|
|
|
Animalier
|
64,4
|
100,0
|
105,2
|
108,2
|
108,8
|
|
|
|
|
|
|
Totalt
|
100,0
|
100,0
|
105,0
|
108,6
|
109,9
|
Under perioden 2000-2003
ändrades vägningstalen i januari varje år.
|