Gå till nästa tabell
3a. Produktion, avräkningspris & värde, köksväxter i
växthus 2011–2012
2d.
Production, output price & value, greenhouse-grown vegetables and berries
2011–2012
|
Produktion
(vikt eller st)
|
|
Pris
(kr/kg eller kr/styck)
|
|
Värde
(miljoner kronor)
|
|
2011
|
2012
|
|
2011
|
2012
|
|
2011
|
2012
|
Viktvaror
(redovisas i 1 000-tal ton)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gurka
|
26,8
|
28,7
|
|
8,5
|
10,0
|
|
227,8
|
288,5
|
Jordgubbar
|
0,2
|
..
|
|
42,2
|
44,3
|
|
10,2
|
11,2
|
Melon
|
0,0
|
..
|
|
..
|
..
|
|
0,8
|
1,0
|
Tomat
|
13,5
|
14,5
|
|
13,7
|
12,2
|
|
185,8
|
176,8
|
Övriga köksväxter
|
..
|
..
|
|
..
|
..
|
|
23,2
|
23,9
|
Styckvaror
(redovisas i miljoner styck)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kruksallat
|
25,9
|
15,2
|
|
6,8
|
6,9
|
|
177,5
|
105,3
|
Annan sallat
|
3,3
|
..
|
|
6,4
|
..
|
|
21,4
|
24,9
|
Kryddväxter
|
25,9
|
38,7
|
|
7,6
|
7,8
|
|
197,0
|
300,1
|
Summa
|
..
|
..
|
|
..
|
..
|
|
843,7
|
931,7
|
Anmärkning: Kursiverade
värden indikerar skattningar, där data för kvantitet och/eller pris saknas.
Summan betecknas som skattad om mer än 10 % utgörs av skattade värden.
|