Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.1.3
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.3 Tid: 20200213-1514

Hur du rapporterar dina grisar

Förflyttningar som du ska rapportera

Hur du rapporterar förflyttningar


Du kan välja mellan att rapportera förflyttningen manuellt med en blankett eller elektroniskt. Det finns två olika elektroniska rapporteringsmöjligheter, du kan rapportera direkt på Jordbruksverkets webbplats eller så kan du skicka in en elektronisk rapporteringsfil. Använder du e-tjänsten Förflyttning av gris kan du se dina rapporteringar på webbsidan. Rapporteringsfilen är framförallt ett hjälpmedel för dig som rapporterar många förflyttningar eller som sköter rapporteringen åt andra.

Till höger hittar du den manuella blanketten Rapportering av förflyttning gris. Vill du rapportera direkt på vår webbplats använder du e-tjänsten Förflyttning av gris. För att rapportera med datafilen använder du e-tjänsten Förflyttningsfil för gris.  Båda e-tjänsterna hittar du till höger. För att kunna använda e-tjänsten Förflyttning av gris behöver du ha en e-legitimation. Mer information om e-tjänsterna och e-legitimation finns på inloggningssidorna för respektive e-tjänst.

Kundtjänst

Vi har öppet helgfria vardagar

   måndag–torsdag 8.00–16.30

   fredag 8.00–16.00

0771-223 223

Fråga oss via webbenlänk till annan webbplats

Skicka e-post

Fråga oss via webben