![]() |
![]() | |
Animalieproduktion | JO 48 SM 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4. Slakt
av fjäderfä vid slakteri 4.
Slaughterings of poultry at slaughter houses
![]() Anm.: Från och med
2015 ingår ej kasserade höns och kalkoner. Anm.: Kategorin Kalkon är summan av olika klasser
av kalkon med olika slaktvikter. Förhållandet mellan antalet slaktade djur och
kvantiteten kan därför variera från år till år. Note: Turkeys consist of multiple kinds of turkeys,
with different carcass weights. Therefore the relation between the Anm.:
Värdena avser slakt av husdjur för humankonsumtion vid slakterier och
inkluderar ej djur som slaktas för andra Note: Values
refer to the slaughter of animals for human consumption at slaughterhouses and
do not include animals that are slaughtered for other purposes, discarded or
slaughtered at other locations. Källa:
Livsmedelsverket. Source: National Food Administration. |